پمپ وکیوم روغنی VALUEتک مرحله 13.5متر

۲ مطلب در آذر ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

پمپ وکیوم روغنی چیست

پمپ وکیوم روغنی، یکی از انواع پمپ وکیوم جهت ایجاد خلاء می باشد. پمپ وکیوم روغنی ، جزو دسته پمپ های با رده ی متوسط محسوب می شود و در صنایع متوسط مورد استفاده استفاده قرار می گیرد.

 در پمپ وکیوم روغنی بر خلاف پمپ وکیوم آبی از روغن استفاده میشود. مکانیسم عملکرد پمپ وکیوم روغنی بدین صورت است که با گردش روتور بوسیله الکتروموتور، روغن وارد سیلندر می شود.  سیلندر وظیفه ی آبکاری ، روغن کاری و خنک کردن قطعات را بر عهده دارد . تیغه ها فضای خالی موجود میان روتور و سیلندر را از طریق تماس با دیواره ی داخلی سیلندر به دو نیم تقسیم می کنند که مقداری از هوای موجود در محل وکیوم در آن حبس می شود. حرکت روتور حجم فضای خالی را کاهش داده و هوای داخل آن را متراکم می کند و نیروی حاصل از این فشار سبب خروج هوا و مقداری روغن می شود.

مشخصات فنی :

پمپ وکیوم روغنی در دو نوع پمپ وکیوم روغنی تک مرحله ای و پمپ وکیوم روغنی دو مرحله ای تقسیم می شود . همچنین پمپ وکیوم روغنی را می توان به سه نوع گیرانداز ، تراکمی و چگالشی تقسیم کرد. از مزایای این پمپ وکیوم می توان به کاهش مصرف برق به نسبت به سایر انواع پمپ ها و قدرت بالا در ایجاد خلا ، اشغال کم فضا و کم صدا بودن اشاره کرد.
کاربرد پمپ وکیوم روغنی در صنعت :

بیشترین موارد مصرف پمپ وکیوم روغنی در صنایعی است که به حجم کمی از خلاء نیاز دارند ، مانند صنایع طلا سازی ، صنایع چاپ ، صنایع لاستیک سازی ، صنایع بسنه بندی ، صنایع پزشکی ، صنایع نساجی ، آزمایشگاه ها و ….

برندهای پمپ وکیوم روغنی :

از انواع برند های پمپ وکیوم روغنی می توان به پمپ وکیوم روغنی value ، ریچله آلمان ، بیکر آلمان ، لی بلد آلمان ، ادوارد انگلیس ، واریان آلمان ، آلکاتل،Hamer و ….. اشاره کرد .

دریافت لیست قیمت پمپ وکیوم روغنی‌

دریافت کاتالوگ پمپ وکیوم روغنی

  • فرید نوری
  • ۰
  • ۰

پمپ وکیوم آب در گردش ( آبی ) چیست ؟

پمپ وکیوم آب در گردش یا پمپ خلاء رینگ آبی یکی از انواع پمپ وکیوم می باشد . پمپ وکیوم آب در گردش ( آبی ) از اجزایی همچون بدنه که شامل سیلندرها و سر سیلندر ها و روتور که شامل شفت و پروانه می باشد ، تشکیل شده است.

مکانیسم عملکرد پمپ وکیوم آب در گردش ( آبی )  بدین صورت است که پروانه در داخل سیلندری که محتوای آن معمولا آب است قرار گرفته و با انجام حرکت دورانی حول محور پمپ ، باعث ایجاد رینگ مایع می گردد. طرز کار پمپ وکیوم آبی بدین صورت است که گردش پروانه در داخل آب ، حجم فضای بسته میان سیلندرها ، پروانه ها و جداره داخلی سبب افزایش گردش آب در یک طرف و در نتیجه ایجاد مکش ( وکیوم ) می شود. در طرف دیگر این حجم کاهش پیدا می کند و سبب ایجاد تراکم هوا و بخار آب می گردد.

از ویژگی های پمپ وکیوم آب در گردش یا پمپ وکیوم آبی می توان به حرکت بی صدا و بدون لرزش ، عدم نیاز به روغن کاری ، افزایش میزان خلا و راندمان پمپ ها ، کاهش توان مصرف و …. اشاره کرد.

موارد فنی :

پمپ وکیوم آب در گردش ( آبی ) در دو مدل پمپ وکیوم آبی تک مرحله ای و پمپ وکیوم آبی دو مرحله ای تولید و عرضه می شوند. سایز فلنچ های ورودی و خروجی این پمپ معمولا بین ۱ تا ۱۰ اینچ می باشد. همچنین دارای توان مصرفی ۱.۵ تا ۲۵۰ کیلو وات می باشد. از دیگر مشخصات این پمپ ها می توان به ظرفیت از۲۰ تا ۸۵۰  m3/hr و فشار نهائی تا ۲۵ mmHgیا mbar 33اشاره کرد.

کاربرد پمپ وکیوم آب در گردش ( آبی ) در صنایع :

پمپ وکیوم آب در گردش ( آبی ) در صنایعی مانند صنایع نفت و پتروشیمی ، صنایع مقواسازی ، صنایع CNC چوب ، صنایع غذایی و کنسرو سازی ، صنایع شیمیایی ، صنایع ریخته گری ، صنایع چاپ ، صنایع ماشین سازی ، صنایع شیشه و پلاستیک ، صنایع دامداری ، صنایع لاستیک سازی ، صنایع کاغذ و نساجی ، صنایع چرم سازی ، صنایع سیم و کابل و ….. کاربرد دارد. همچنین در نیروگاه ها ، بیمارستان ها ، حمل و نقل ، استخر پرورش ماهی ، آب و فاضلاب و بسیاری از موارد دیگر کاربرد دارد.

برندهای پمپ وکیوم آب در گردش ( آبی ) :

از انواع برندهای این مدل پمپ وکیوم می توان به برند روبسکی ایتالیا ، Sihi آلمان ، زیگما چک اسلواکی ،  Pomvak و ….. اشاره کرد .

دریافت کاتالوگ پمپ وکیوم آب در گردش (آبی)

دریافت لیست قیمت پمپ وکیوم آب در گردش (آبی)

  • فرید نوری